Search

Answers to linux Distro quiz

Here are the answers to Linux Distro quiz

1. Which of the following distributions is not based on debian
Ans : open suse

2. yum is used as the package manager in
Ans: fedora

3. What was the name of the first release of ubuntu by canonical
Ans: Warty Warthog

4. Which of the following distributions is dedicated towards security and penertation testing for linux
Ans: backtrack

5. Which of the following is distribution is put together by Fermilab,CERN and other labs
Ans: Scientific linux

6. knoppix is
Ans: Distribution used mainly as a live cd

7. cinnamon is
Ans: GUI for the desktops

8. rpm files are used for installation in
Ans: redhat

9. fedora is developed and maintained by
Ans: redhat

10. Which of the following is not a desktop environment
Ans: brde


Follow by Email